Phuro! Life coaching

Voor de buitenwereld dienen we bijna perfect te zijn, falen wordt weinig of niet getolereerd, een drang naar ontdekking, mysterie en groei wordt de kop ingedrukt : “Ach wat maak jij jezelf toch iets wijs, dat lukt nooit, wat als het de mist indraait…” Herken je al deze vooroordelen ?
Door onze drang naar zekerheid en onze angst om te falen blijven we immobiel en vermijden we om risico’s te nemen. Het oude vertrouwde sluit ons af voor alle groei.

Als je volledig in jezelf gelooft, valt niets buiten je mogelijkheden. Zoek geen reden buiten jezelf om iets niet te doen dat je graag wil…Doe het !

first.jpg

Het is de taak van PHURO jou te helpen herinneren tijdens jouw weg dat JIJ de kapitein bent van jouw schip, de man of vrouw aan het roer.

Heb je al die tijd het stuur overgelaten aan iemand anders die jouw schip programmeerde voor een totaal andere koers dan diegene die voor jou bestemd is ?

Heb je al die tijd jouw schip doorheen een dikke mistsluier geloodst waardoor jouw zicht beperkt was en je niet juist wist waar je heen ging ?

Hebben de vele woelige waters jouw schip stuurloos gemaakt ? Dobbert het ergens gehavend rond ? Getekend door de strijd ?

Heb je het schip overladen met nutteloze ballast waardoor het amper vooruitkomt ?

Phuro helpt jou de stille waters te herkennen waardoor je gemakkelijk heen kan varen, zonder weerstand.

Phuro reikt jou een nieuwe lens aan waardoor je een klare kijk krijgt op waar je bent en heen gaat.

Phuro klimt met jou het arendsnest in, waar je een compleet overzicht hebt over wat er met jou en rond jou gebeurt. Alles zo vredig en kalm hierboven… Je denkt waarom ben ik hier voorheen nog niet geweest, van hieruit lijk ik wel alles te weten !

 

 

Phuro is geinspireerd en toegewijd om :

 • Jou jouw eigen kracht en waarde te laten (her)ontdekken
 • Jou te helpen je leven terug in balans te brengen na een tegenslag, verlies of ingrijpende gebeurtenis
 • Jou te helpen negatieve en destructieve gedachten en emoties (wat je niet wil) los te laten zodat er meer ruimte vrij komt voor de hogere gevoelens (wat je wel wil)
 • Jou te helpen om banden (koorden) met personen en gebeurtenissen uit het verleden los te laten
 • Jou te leren hoe je met jouw eigen energie en de universele energie kunt werken, deze oefeningen werken drieledig door : fysiek, causaal en etherisch. Goed voor lichaam, geest en ziel dus !
 • Jou te leren hoe je spiritualiteit kunt integreren thuis, op het werk en in je sociale contacten.
 • Jou te leren hoe succes te boeken (doelen stellen, betere resultaten behalen), trouw te blijven aan jezelf en een voorbeeld te zijn voor anderen.

 

Wat biedt Phuro ?

 • Eenvoudige methodes en technieken om onze ballast los te laten. Deze hulpmiddelen kunnen heel vlug resultaat geven waardoor je geneigd bent er een dagelijkse gewoonte van te maken
 • Hou de balans ! Meditatie en relaxatie oefeningen om onze geest tot rust te brengen, het lichaam te ontspannen, contact te maken met ons hart centrum, technieken die je leren hoe om te gaan met energie.
 • Persoonlijke, op maat gemaakte begeleiding naar spiritueel empowerment en management, via neurosemantiek en meta coaching principes.
 • Blijvende hulpmiddelen op onze website waarmee je thuis individueel aan de slag kunt, we bieden ook aan om in groepjes te werken , het dynamisme van een groep kan heel aanstekelijk en inspirerend werken, je treft lotgenoten of mensen met eenzelfde visie, deze groepjes leren samen hun krachten te herontdekken, hun individualisme en hun eigen talenten.
Advertenties

Van inspiratie tot transformatie

%d bloggers liken dit: